Senior Consultant Parkeren en Stedelijke Mobiliteit

Functie omschrijving
Ecorys is een van de grootste advies- en onderzoeksorganisaties in Europa, gespecialiseerd in economische, sociale en ruimtelijke ontwikkeling. Wij slaan al bijna 90 jaar een brug tussen wetenschap en praktijk. Vanuit een onafhankelijke positie helpen wij opdrachtgevers met grondige analyses, inspirerende ideeën en praktische oplossingen voor complexe markt-, beleids- en managementvraagstukken. In Nederland telt Ecorys circa 100 hooggekwalificeerde consultants, die binnen en buiten Nederland werken voor opdrachtgevers uit de private en publieke sector.

Wil jij als Consultant Parkeren en Stedelijke Mobiliteit aan de slag in ons kantoor in Amsterdam, dan zijn wij op zoek naar jou!

Je werkomgeving en wat ga je doen?

Je bent een enthousiaste professional die klanten adviseert in parkeer- en adviesprojecten rond stedelijke mobiliteit. Vanuit ons kantoor in Amsterdam en soms in Rotterdam, ons hoofdkantoor. Zo werk je aan projecten waarin parkeeronderzoeken een belangrijk onderdeel zijn. Samen met een groeiend team van veldwerkers en data analisten voer je dergelijke onderzoeken uit. Je onderhoudt contacten met opdrachtgevers en weet de link te leggen met bredere adviestrajecten binnen gemeenten op het gebied van stedelijke mobiliteit. Je draagt actief bij aan de verdere ontwikkeling van deze markt en de mensen die erop werken. In dit alles heb je een duidelijke externe oriëntatie, beschik je over een relevant netwerk, ben je op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de markt en de behoeften van klanten.

Wat breng je mee?

  • Je bent afgestudeerd op WO-niveau;
  • Je hebt een commerciële drive;
  • Je hebt minstens vijf jaar relevante werkervaring op het gebied van parkeren en bredere stedelijke mobiliteit;
  • Je hebt aantoonbare analytische capaciteiten;
  • Je hebt een proactieve en flexibele instelling en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zelfstandig werken en een team aansturen;
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?
Ecorys biedt haar medewerkers een professionele, stimulerende en lerende omgeving en de ruimte voor ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers behoren tot de besten op hun gebied. Getalenteerde mensen die voor Ecorys kiezen, willen een verschil maken en streven naar verandering en vooruitgang. Ecorys biedt een concurrerend salaris en uitstekende flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder ruimte voor flexibele werktijden, werken in deeltijd, ruime opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid tot aankoop van Ecorys aandelen en de aankoop van vakantiedagen.

Wij bieden je een fijne werkomgeving op ons kantoor in Amsterdam en daarnaast werk je met enige regelmaat op ons hoofdkantoor in Rotterdam. Wij vinden een goede werk/privé-balans belangrijk, zeker in de tijden waarin we op dit moment leven. Dat betekent dat er ook ruimte is voor flexibele werktijden, flexibiliteit qua werkplek (op kantoor en thuis werken), en werken in deeltijd.  Daarnaast kun je Ecorys-aandelen aankopen en bieden we je de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen.

Kom jij onze sector Transport, Infrastructuur en Mobiliteit versterken?

Meer informatie
Spreekt de functie je aan en wil je meer informatie? Neem dan contact op met hrm via werken@ecorys.com

Sollicitatie
Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren. Wij ontvangen dan graag je motivatiebrief en cv via ons online sollicitatieformulier.

Solliciteer
Share in your network
Titel: Senior Consultant Parkeren en Stedelijke Mobiliteit
Nummer: 128
Deadline: zsm
Locatie: Watermanweg, 44, 3067 GG, Rotterdam, Netherlands
Afdeling:
HRM
Land: Nederland
Locatie: Amsterdam
Dienstverband: Vast
Opleidingsniveau: WO
Uren per week: Fulltime
Carrièreniveau: Senior
Powered by Emply