(Senior) Consultant Parkeren en Stedelijke Mobiliteit

Parkeren, duurzame mobiliteitsoplossingen en data-analyse: klinkt dat jou als muziek in de oren? Dan hebben wij een interessante werkplek voor jou!

Ons team dat dagelijks werkt aan interessante en uitdagende vraagstukken op het gebied van parkeren en stedelijke mobiliteit groeit snel. Daarom zoeken wij op dit moment meerdere mensen om ons team te versterken.

Een greep uit de lopende projecten: het uitvoeren van een onderzoek naar parkeerbehoefte en –exploitatie, het inventariseren van parkeerdruk voor auto’s en fietsen in een stadsdeel, het opstellen van een parkeernota en het opstellen van een duurzaam mobiliteitsplan voor een cluster van bedrijven. In onze projecten vertalen we mobiliteitsdata naar beleidsrelevante inzichten en praktische adviezen voor klanten op verschillende niveaus. Met jouw kennis en ervaring lever je een waardevolle bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het team en aan onze diensten en producten.

Wat ga je doen?
Samen met het team van inhoudelijke experts, data-analisten en grafisch vormgevers voer je als projectleider onderzoeken uit zoals hierboven beschreven. Jij zorgt ervoor dat de uitvoering optimaal aansluit bij de behoeften van de opdrachtgevers en dat de voorbereiding van veldwerkprocessen strak is georganiseerd. Je volgt de laatste trends en ontwikkelingen in de markt en neemt met jouw kennis onze producten kritisch onder de loep, om ze verder te optimaliseren. We hebben een jong team, dus een coachende houding hoort erbij. Je bent actief betrokken bij het opleiden van collega’s.

Wat breng je mee?

  • Je bent afgestudeerd op HBO- of WO-niveau.
  • Je hebt minstens vijf jaar relevante werkervaring op het gebied van parkeren en bredere stedelijke mobiliteit (werkervaring bij een gemeente is een pré);
  • Je hebt aantoonbare analytische en organisatorische vaardigheden;
  • Je hebt een proactieve en flexibele instelling en commerciële drive;
  • Je hebt ervaring met aansturing van een projectteam;
  • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift.

Heb je nog niet zoveel werkervaring, maar ben je wel enthousiast en heb je affiniteit met het onderwerp? Ook dan komen we graag met je in contact om te bekijken wat de overige mogelijkheden in ons team zijn.

Wat bieden wij jou?
Ecorys biedt haar medewerkers een professionele, stimulerende en lerende omgeving en de ruimte voor ontwikkeling. Getalenteerde mensen die voor Ecorys kiezen, willen een verschil maken en streven naar maatschappelijke verandering en vooruitgang. Ecorys biedt een concurrerend salaris afhankelijk van werkervaring en flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder ruimte voor flexibele werktijden, werken in deeltijd, ruime opleidingsmogelijkheden, de mogelijkheid tot aankoop van Ecorys aandelen en de aankoop van vakantiedagen.

Wij bieden je een fijne werkomgeving in ons kantoor in Amsterdam. Daarnaast werk je met enige regelmaat op ons hoofdkantoor in Rotterdam of ben je bij opdrachtgevers. Wij vinden een goede werk/privé-balans belangrijk, zeker in de huidige tijden. Dat betekent dat er flexibiliteit is in werktijden en werkplek. 

Direct solliciteren of meer informatie 
Kom jij ons team versterken? Je kunt via de website solliciteren via ons sollicitatieformulier. Wil je liever direct persoonlijk contact, dan kun je contact opnemen met teamleider Joost Kessler op telefoonnummer 06-1497 2203 of via Joost.Kessler@ecorys.com. Voor algemene vragen over de procedure kun je contact opnemen met ons team HRM via werken@ecorys.com.

Solliciteer
Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Deel op Google Plus Afdrukken Tip een vriend(in)
Titel: (Senior) Consultant Parkeren en Stedelijke Mobiliteit
Nummer: 128
Deadline: zsm
Locatie: Amsterdam, Netherlands
Afdeling:
Transport & Infrastructure
Land: Nederland
Locatie: Amsterdam
Type arbeidsovereenkomst: Vast
Opleidingsniveau: WO
Niveau: Senior